Sportingbet

Спортингбет огледален сайт

В България хазартните игри по интернет са забранени със закон. Българската комисия по хазарта не дава лиценз на големите световни компании, да упражняват дейността си на наша територия. От големите сайтове светкавично пуснаха огледални сайтове, които разполагат с пълния потенциал на оригиналните такива.
Спортингбет започва да упражнява дейността си през 1998 г. И до този момент по Земята има над 4 000 000 активни потребителя, ползващи услугите на Спортингбет. Малтийската комисия по хазарта няма предрасъдъците на българските си колеги и е осигурила лиценз на компанията. Букмейкъра спонсорира няколко британски футболни отбори.
Залагания по интернет
В сайта ще откриете много и различни спортни събития, включващи освен класическите спорове като баскетбол, футбол и тенис и редица други като американски спортове, дартс снукър. Друго интересно нещо, което не е свързан със спорт са политическите залози. Имате шанс да залагате на събития свързани с политическия живот. От Спортингбет непрекъснато обновяват гамата си от спортове, които предлагат на своите клиенти.

Бонуси

Потребителите на Sportingbet са много разглезени в това отношение, защото сайта им предлага много и разнообрази бонуси и промоции. Това включват, освен бонуса, който е най-разпространен сред букитата – за нови потребители и такива за вече регистрирани акаунти. При самата регистрация може да се възползвате от бонус до 100 лева. За да се възползвате от него трябва само да вкарате сума в сметката си и в рамките на седмица да изпълните условията, които може да намерите на сайта.
Най-новия хит сред любителите на залозите „кеш аут“ намира място и тук. Той може да ви бъде от полза, когато сте заложили на даден мач и виждате, че нещата не вървят във ваша полза.
Много интригуващ е и бонуса „Акумулатор“. Които ви осигурява допълнителна печалба за права колонка. Ако желаете да се възползвате от него трябва да играете най-малко три двубоя, а процента на печалба е толкова по-голям колкото повече мачове сте заложили.

Казиното на Спортингбет

Тази категория е за хората, които са фенове на казината. Тук се предлагат всички основни игри, които може да има в една игрална зала. Сред които ротативки, а крупиетата са на живо. Sportingbet предлага огромни бонуси, а началният такъв е до 500 евро, идващ в комплект с няколко въртения, които са безплатни. Букмейкъра предлага и календар с промоции, тях най-добре е да ги следите на сайта. Отидете на сайта и в менюто „Календар“ ще може да разгледате всички дневни, седмични и годишни бонуси. Те наистина са многобройни, като може да откриете връщане на даден процент от загубата си до безплатни врътки на ротативките.
„Клуб на играча“ е нещо което си заслужава вниманието тук. Тук ще откриете голям асортимент от печалби и бонуси. За да можете да разберете колко голямо е семейството на Спортингбет ще споменем факта, че оборота, който се върти в реална игрална зала е в пъти по-малък от този който е налице тук. Оттук произтича и факта, че шанса за по-голяма печалба нараства също в пъти. Ако ви интересува какви вискоти достигат джакпотите това може лесно да бъде проверена на сайта на букито. Като навсякъде и тук има по-малки джакпоти, които са печелени често от напористите играчи. Техните размери се колебаят между 1000 и 50000 евро, а честотата с която те падат е почти всяка седмица. Възможностите за избор на игри е огромен и имате шанса, ако не ви тръгне на някоя ротативка веднага да се ориентрирате и да започнете друга игра.

Покер залите – оферти и промоции

Платформата на която играчите, които са фенове на покера играят се нарича Paradise Poker. Тя е достъпна на отделен софтуер, тук можете да изберете уникално име, което е важащо само за тази секция. Тази платформа предлага удобството да си водите бележки за отделните играчи, както и редица други благинки, които са познати от големите риби в бизнеса. Тук купона никога не спира, а масите са пълни по всяко време от денонощието. Букмейкъра предлага и тръпка за по-големите играчи, като съществуват маси с огромни минимални залози. Организират се и редица турнири. Има и от типа „фриирол“, това са такива турнири в които влизаш безплатно, а имаш реалната възможност да излезеш значително по-богат. Разбира се като всеки един уважаващ себе си букмейкър от Спортингбет предлагат различни бонуси и за покер играчите. Този бонус достига до 1000 евро.

Залози на живо

Този вид залог е още един плюс във визитката на Спортингбет. Платформата, с която разполага сайта е чудесна, тя дава шанс да хората да се възползват от многото мачове и имат шанса да залагат много бързо. Тази секция може да бъде намерена на главната страница. Ежедневно се предлагат стотици събития, включващи всички видове спорт. Ако имате ангажимент, а мача на любимия ви отбор вече тече, не се притеснявайте. С услугата на живо може да заложите по всяко време на срещата. А пък, ако нямате достъп до компютъра си много лесно се борави и с мобилната версия на сайта.
При желание от ваша страна да проверите коефициентите за даден двубой, трябва само да натиснете с мишката на него, тези събития са разположени в левия край на екрана. Всички спортни събития разполагат с Мач визуализация. Тя ви дава информация за развитието на даден мач, а за по-интересните срещи се предлага и картина на живо.

Телевизия Спортингбет

Тази услуга дава възможността на потребителите да наблюдават най-интересните спортни събития директно от стадионите и залите в перфектно качество. За да се възползвате от услугата единствено трябва да имате минимални парични средства в сметката си. Не всички интересни футболни, баскетболни и други първенства се излъчват в българските медии, затова Спортингбет е отлична решение.
Мобилна версия на сайта
Зареждането на сайта от таблета или смартфона не е проблем, защото той разполага с мобилна версия. Тя е една от най-добрите, които съществуват на пазара. Разполага с много функции сред които да изтеглите средства, да депозирате, да заложите, кеш аут и много други. За разлика от другите букмейкърски къщи, мобилната версия на Спортингбет има незабележими разлики с десктоп версията. Дрюг плюс на тази версия е, че при залог от смартфон или таблет получавате бонус в размер до 100 лв.

Отдел поддръжка

От сайта осигуряват поддръжка на своите клиенти от България на български език. Кореспонденцията се осъществява по няколко начина и е безплатна. Може да се свържете по мейл, по телефона и чрез функцията чат на живо.